Οι Δημοτικές εκλογές, έλαβαν τέλος, και οι δημότες Ρεθύμνου, έστω και με ισχνή πλειοψηφία εξέλεξαν το κύριο Μαρινάκης Δήμαρχο, δίνοντας του τη δυνατότητα να συνεχίσει τη θητεία του.

Το Ρουσσοσπίτι, εξέλεξε νέο τοπικό συμβούλιο με πρόεδρο το κύριο Σταύρο Μυλωνά και μέλη τους κυρίους Μανούσο Σαριδάκη και Σταύρο Λαμπρινό.

Από τη πλευρά μας, ελπίζουμε να λυθούν τα προβλήματα του Ρουσσοσπιτίου που αφορούν όλους τους κατοίκους ανεξαιρέτως.

Το άρθρο, «Τα Μεγάλα Έργα του Ρουσσοσπιτίου» θα παραμείνει εκεί, μέχρι που θα αντικατασταθεί με κάποιο άλλο άρθρο που ελπίζουμε ότι θα αναφέρει τα Πραγματικά ΜΕΓΑΛΑ έργα, που περιμένουμε ότι θα γίνουν.

Στην απάντηση του κυρίου Δημάρχου, δεν απαντήσαμε, μέχρι σήμερα, γιατί απλός δεν θέλαμε να δώσουμε τροφή στις υπόνοιες ότι υπήρχε δόλος.
Ο δόλος κύριε Δήμαρχε ήταν να μας ΑΚΟΥΣΕΤΕ επιτέλους, τίποτε άλλο δεν υπήρχε.
Όσο για αυτά που αναφέρετε στην απάντησή σας, ειλικρινά δεν γνωρίζουμε που αποσκοπούν.

Ρουσσοσπίτι

Ρουσσοσπίτι

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Δήμαρχός μας, ξεκίνησε να φτιάχνει ένα γήπεδο το 2011
«Έπεσαν» χρήματα, του Ελληνικού δημοσίου, δηλαδή «δικά μας» του Ελληνικού Λαού και αυτή τη στιγμή, ρημάζει… σε όλες τις κρούσεις, δε, προς το Δήμο, που είχαν τοπικοί φορείς και ιδιώτες κάτοικοι, οι απαντήσεις ποικίλαν, αναλόγως της διάθεσης των υπευθύνων του Δήμου, π.χ. ότι περιμένουν έναν ειδικό τάπητα από το εξωτερικό, ότι πρέπει να γνωμοδοτήσει μια επιτροπή για το τι τύπο τάπητα πρέπει αν αγοράσουν κλπ…
Δηλαδή κοινός μας κορόιδευαν…
Σε κανένα άρθρο από αυτά που γράψαμε, σχετικά με το γήπεδο, δεν απάντησε κανένας, παρά μόνο στο τελευταίο, γιατί, απλός, τώρα είχαμε τις εκλογές.
Το ότι ο εργολάβος, «έλυσε» το συμφωνητικό και παράτησε το έργο, προσωπικά, δεν μου λέει κάτι, γιατί απλός δεν γνωρίζω κανέναν εργολάβο, κανέναν εργολήπτη, κανέναν τεχνικό, αλλά αναγνωρίζω τη Δημοτική αρχή και το Δήμαρχο ως αρμόδιο φορέα και πρόσωπο για να λύσει το θέμα. Αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος ή οι κάτοικοι, τότε δεν θα χρειαζόμασταν Δήμαρχο.

Για εμάς ένα είναι το ζητούμενο, το Γήπεδο ρημάζει και το σχολείο, αν και δημοπρατημένο, εδώ και 4 χρόνια, δεν έχει αρχίσει καν… όλα τα υπόλοιπα, αν λείπουν 300 ή 500 χιλιάδες ευρώ, ειλικρινά σαν πολίτης δεν γνωρίζω τι πρέπει να σας απαντήσω, πέραν των εύλογων ερωτημάτων … τότε γιατί το δημοπρατήσατε? Πως βρίσκετε χρήματα για άλλα σχολεία και όχι και για του Ρουσσοσπιτίου… και άλλα πολλά.

Κύριε Δήμαρχε, είμαστε απλοί κάτοικοι, δεν είμαστε πολιτικοί φορείς ούτε αντίπαλοι σας. Ζητάμε τα αυτονόητα και αυτά που έχετε υποσχεθεί. Δεν σας ζητάμε κάτι για τον εαυτό μας αλλά να κοιτάξετε αυτό το τόπο και να του δώσετε, όχι τα πάντα, αλλά ότι μπορείτε.
Αν από την πλευρά μας μπορούμε να βοηθήσουμε κάπου, εμείς και άλλοι κάτοικοι του Ρουσοσπιτίου, μαζί με τη τοπική αρχή, ευχαρίστως να βοηθήσουμε.

Να γνωρίζετε ότι θα συνεχίσουμε να γράφουμε άρθρα, ελπίζουμε να τους δίνετε την ίδια βαρύνουσα σημασία που δώσατε και στο άρθρο  «Τα Μεγάλα Έργα του Ρουσσοσπιτίου».
Ειλικρινά ελπίζουμε αυτά τα άρθρα να επικροτούν τα έργα που θα γίνονται και όχι το αντίθετο.

Ευχόμαστε σε όλους, όσους εκλέχτηκαν, σε οποιαδήποτε θέση, καλή δύναμη κάθε επιτυχία και πάνω από όλα καλή τύχη σε όλο το Ρέθυμνο.