“Θημωνιές”

 Στο Ρέθυμνο, στον οικισμό Ρουσσοσπίτι που θεωρείται το “μπαλκόνι του Ρεθύμνου” βρίσκονται οι βίλες «ΘΗΜΩΝΙΕΣ»

Πρόκειται για συγκρότημα τεσσάρων ανεξάρτητων κατοικιών-βιλών, νεόκτιστων (2008), με δική τους πισίνα η κάθε μία, 5,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον, για να εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα και χαλάρωση, μέσα στην ηρεμία της φύσης.

Η ευαισθησία του ιδιοκτήτη και το λεπτό γούστο του, έχουν συνδυάσει απόλυτα την λειτουργικότητα και την άνεση του χώρου με την παράδοση.

Οι παραδοσιακές κατοικίες «Ελιά», «Ροδιά», «Δάφνη» και «Μυρτιά»  διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετη διαμονή όλες τις εποχές του χρόνου.

Στα δύο επίπεδα του εξωτερικού χώρου, ανάμεσα σε δέντρα και βότανα της Κρητικής γης, μπορείτε να απολαύσετε και την δροσιά δίπλα στην πισίνα και την μεσημβρινή ανάπαυση κάτω από την κληματαριά.

Χαλαρώστε και νιώστε την θαλπωρή της παρέας και της οικογένειας, γύρω από το τζάκι του καθιστικού με τον κτιστό καναπέ που διαθέτουν οι βίλες στη Κρήτη.

Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και διαφορετικά μεταξύ τους, όλα όμως σε παρόμοιο στυλ, με τα παλιά έπιπλα της γιαγιάς να στολίζουν διακριτικά τους χώρους, δίνοντας μία νότα αυθεντικότητας και υψηλής ποιότητας για τη διαμονή σας στις βίλες.

Η θέση των κατοικιών στο ψηλότερο σημείο του οικισμού είναι ακαταμάχητη και προσφέρει ηρεμία και υπέροχη θέα στη πόλη και στο φρούριο της «Φορτέτζας» και τη θάλασσα. Σας δίνεται η ευκαιρία για περιπλάνηση στα σοκάκια και τις εκκλησίες του οικισμού καθώς και πεζοπορία σε μονοπάτια Ε4 στο βουνό Βρύσινα.

Ο ανοιχτός ορίζοντας, η ηρεμία, τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης θα μαγέψουν τις αισθήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ : http://www.cretevilla.gr/index.asp