Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ρουσσοσπιτίου σας ενημερώνει ότι από το Σάββατο 5-11-2011 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων όπως  είχε ανακοινωθεί.

Τα παιδιά μπορούν να  επιλέξουν ανάμεσα σε  ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ενόργανη. Η επιβάρυνση για κάθε παιδί είναι 5€ / μήνα (με το ποσό αυτό  μπορούν να συμμετέχουν σε παραπάνω από ένα αθλήματα). Το υπόλοιπο του κόστους αυτών των δραστηριοτήτων (πληρωμές γυμναστών κ.λ.π. ) αναλαμβάνει ο Σύλλογος Γονέων.

 

Η πρώτη συνάντηση με τους γυμναστές θα πραγματοποιηθεί στις11π.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Η παρουσία των παιδιών που ενδιαφέρονται είναι απαραίτητη προκειμένου να χωριστούν σε τμήματα και να οριστούν οι ώρες διεξαγωγής των αθλημάτων.

 

Επίσης σας ενημερώνουμε, ότι, ο σύλλογος σε συνεργασία με τον κυρ. Γεώργιο Γεωργόπουλο, επιστημονικό διευθυντή του «Οδοντιατρικού Κρήτης – Dental Smile» και μέλος του Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ρουσσοσπιτίου, το «Οδοντιατρικό Κρήτης» προσφέρει σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ρουσσοσπιτίου δωρεάν πλήρη οδοντιατρικό – προληπτικό πρόγραμμα (εξέταση, ακτινογραφίες, φθορίωση, καθαρισμό, οδηγίες στοματικής υγιεινής και προληπτικά σφραγίσματα)

Πληροφορίες – ραντεβού 28310 28100

 

Τέλος , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε το με τις μέχρι τώρα ετήσιες συνδρομές των γονέων αγοράστηκαν μια ηλεκτρική σκούπα για το Νηπιαγωγείο , ένας φούρνος μικροκυμάτων και εκπαιδευτικό υλικό για το Δημοτικό Σχολείο. Οι ανάγκες των σχολείων μας είναι αυξημένες, οπότε η οικονομική συνδρομή κάθε μέλους – γονέα ή κηδεμόνα καθώς και η φυσική του παρουσία σε κάθε λειτουργία του σχολείου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου Γονέων αλλά και του ίδιου του σχολείου.

 

Ευχαριστούμε πολύ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων