Ο Πολιτιστικός Σύλλογος & ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ρουσσοσπιτίου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την επρταστική γιορτή τη Πέμπτη 29/12/2011. στην πλατεία του χωριού, για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση άρχισε, σύμφωνα με το πρόγραμμα 17:00 το απόγευμα και κράτησε έως 22:30 το βράδυ.
Κατά τη διάρκεια της εορτής, μας επισκέφτηκε ο Αι Βασίλης, που φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και μοίρασε συμβολικά δωράκια.

Τα μέλη του συλλόγου και όλοι οι κάτοικοι που παραβρέθηκαν με μεγάλο κέφι, συμμετείχαν, ψήνοντας κάστανα, ποπ κορν, μοιράζοντας ξυρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, βραστό κρασί με μήλα και κανέλα για το κρύο, χυμούς για τα παιδιά και βέβαια δεν έλειψε το παραδοσιακό ρακί.

Όλα κερασμένα από το πολιτιστικό σύλλογο και σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Θα πρέπει βέβαια να αναφέρουμε το πολύ όμορφο στολισμό, και το ζωντανό σκηνικό που υπήρχε στη Φάτνη και τη παρέα με την «Ρωρώ» και τους καλικάντζαρους της…

Ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι ο σύλλογος, να διοργανώνει επιτυχημένες εκδηλώσεις και να δίνει μέσα από αυτές χαρά και κέφι, κάτι ου λείπει, στους καιρούς που ζούμε, όπου κυριαρχεί η απογοήτευση και η θλίψει.

Η εκδήλωση ήταν δωρεάν για όλους !!!!

 

Παρακάτω φωτογραφίες και video από την εκδήλωση και Ποιο κάτω θα βρείτε τις φωτογραφίες των παιδιών σας με τον Αι Βασίλη, πατήστε επάνω στη φωτογραφία του παιδιού σας και αμέσως θα εμφανιστεί το αρχείο για Download, Αποθηκεύστε ( save) . Το αρχείο είναι zip.
Μόλις αποθηκευτή στον υπολογιστή σας, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .zip και αμέσως θα ανοίξει.
Πιάστε τη φωτογραφία, που βρίσκετε μέσα στο zip και τραβήξτε την στο φάκελο που θέλετε να την αποθηκεύσετε.
Η φωτογραφία είναι σε υψηλή ανάλυση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες με τον Αί Βασίλη για Download.
Κάντε click επάν στη φωτογραφία που θέλετε να κατεβάσετε :