Αλήθεια, σήμερα μάθαμε, ότι ο Δήμαρχός μας κύριος Μαρινάκης, επισκέφτηκε το Ρουσσοσπίτι, εχτές Σάββατο 10-5-2014… το βράδυ.
Δυστυχώς δεν το γνωρίζαμε, αλλιώς θα του ετοιμάζαμε το ψαλίδι και τη κορδέλα, να εγκαινιάσει το «Γήπεδο μας» και το «Σχολείο μας».
Βέβαια, βλέπαμε κάποιες προετοιμασίες, τελευταία, π.χ. να κλείνουν τις λακκούβες, με τσιμέντο… να βάζουν φωτεινούς σηματοδότες στα σημεία των έργων,( μετά από 8 μήνες… βάλανε τώρα φωτεινού

Οι «Άλπεις στο Ρουσσοσπίτι… Τι άλλο θέλετε?

Οι «Άλπεις στο Ρουσσοσπίτι… Τι άλλο θέλετε?

ς σηματοδότες)… και γενικά να καλλωπίζουν κάπως το μέρος… αλλά που να πάει το μυαλό μας ότι ο κύριος Δήμαρχος θα μας έκανε τη τιμή.

Σχετικά με τη συνάντηση από ότι πληροφορηθήκαμε, συνέχισε να έχει το ίδιο… γνωστό ύφος. Υποσχέσεις, υποσχέσεις… ειρωνεία… και όταν κάποια κάτοικος του είπε «δεν σας πιστεύω»… απλός της είπε να φύγει… Δηλαδή, « Εγώ ειμή η αρχή…. Και κουβέντες δεν σηκώνω»… (Έτσι σας θέλουμε κύριε Δήμαρχε… με πυγμή… )
Προφανώς ο κύριος Δήμαρχος, θα νόμιζε ότι ήταν σε αίθουσα δικαστηρίου και όχι σε συγκέντρωση δημοτών.

Εν πάση περιπτώσει την επόμενη, κύριε Δήμαρχε, αν θα μας επισκεφτείτε, στο Ρουσσοσπίτι να είναι ημέρα, να μας το έχουν ανακοινώσει για να σας υποδεχτούμε καθώς πρέπει, να σας κάνουμε μια ξενάγηση στην υπέροχη λακκούβα που έχετε δημιουργήσει και να σας δείξουμε και τα έργα σας…!