Άρχισαν οι αθλητικές δραστηριότητες, που απευθύνονται σε όλα τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου  Ρουσσοσπιτίου.
Παρά το τσουχτερό κρύο που είχε το πρωινό του Σαββάτου, 5/11/2011, μαζεύτηκαν, δεκάδες παιδιά για να συμμετάσχουν με κέφι στις αθλητικές δραστηριότητες που οργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Ρουσσοσπιτίου Ρεθύμνου.

Τα παιδιά αρχίζουν κάθε Σαββάτο από τις 9 το πρωί με ενόργανη γυμναστική, συνεχίζουν με Μπάσκετ από τις  11έως 12  και τελειώνουν με Ποδόσφαιρο από 12 έως 13.30

 

Ο Δήμος Ρεθύμνου, μπορεί να μην προχώρησε στην ανάκατασκευή του γηπέδου μας, στο Ρουσσοσπίτι, τουλάχιστον έστειλε συνεργείο το οποίο καθάρισε το υπάρχων γήπεδο, για να μπορούν, τουλάχιστον στοιχειωδώς να αθλούνται τα παιδιά μας.
Πάντως περιμένουμε να δούμε τουλάχιστον την υλοποίηση από το Δήμο Ρεθύμνου, αυτού του μικρού, αλλά, συνάμα, μεγάλης σημασίας, έργου,  για εμάς, τους κατοίκους του Ρουσσοσπιτίου.

 

ΟΙ αθλοπαιδιές θα συνεχίσουν κάθε Σαββάτο, στο ωράριο που έχει οριστεί.
Η συμμετοχή για το κάθε παιδί είναι συμβολική στο ποσό των 5 ευρώ και μπορεί να συμμετάσχει σε όλα τα αθλήματα, χωρίς καμία άλλη χρέωση.

 

Γυμναστές – Προπονητές

 

Ενόργανη
Λιάνα Γεωργοπούλου

 

Τμήμα Μπάσκετ
Ελένη Χλιαουτάκη

Τμήμα Ποδοσφαίρου
 Άγγελος Βαμβακάς